Gerrard håper å gjenforenes med Torres

Gerrard håper å spille sammen med Torres snart igjen. Frustrende med alle skadene. Manch Utd har et godt forsprang, men kapteinen gir ikke opp. Viktig å være positiv.

Steven Gerrard håper å kunne gjenoppta samarbeidet med Fernando Torres mot Real Madrid på tirsdag. Duoen har ikke spilt sammen i Liverpools fem seneste kamper. Begge har slitt med skade, Gerrard med hamstringstrekk og Torres med et overtråkk. Kapteinen var tilbake mot Middlesbrough, mens det er håp om at Torres blir friskmeldt i tide til å møte sin tidligere erkerival. Gerrard innrømmer at skadeproblemene som stadig har rammet ham og Torres i løpet av sesongen, har vært en stor kilde til frustrasjon.

- Det har vært frustrerende fordi jeg absolutt liker å spille sammen med ham. Og fra det jeg har lest av det han har sagt, så liker han også å spille sammen med meg, uttaler Gerrard til liverpoolfc.tv.
  
- Ideelt sett ønsker vi å avslutte sesongen med å spille sammen og prestere for laget.
  
- Jeg snakket med ham for et par dager siden, og han virker svært optimistisk. Vi får krysse fingrene for at han kan bli klar til tirsdag. Dere vet hvor godt jeg liker å spille mot Everton, og jeg er sikker på at det er det samme for ham å møte Madrid.
  
Selv om avstanden opp til Manchester United er på syv poeng, vil ikke Gerrard gi opp kampen om ligagullet. Kapteinen er svært godt fornøyd med måten spillerne opptrådte mot Sunderland.
- Det ble en komfortabel seier, og det løftet oss alle.

- Vi har slitt hjemme denne sesongen, men i midtuken var vi tålmodige og fikk vår belønning. Det var viktig å slå tilbake med seier og en god opptreden.
  
- Neste kveld var det frustrerende å se Newcastle spille mot United fordi det var stunder da jeg tenkte at United kunne avgi poeng. Newcastle tok ledelsen, og jeg var oppe av sofaen da de nesten scoret nummer to.
  
- United ser ut til å spille bra og får resultater, men dersom lag tror at de kan ta poeng fra dem, er jeg sikker på at det vil skje før eller senere. Det er viktig for oss at avstanden ikke blir større. Hvis de begår feil, er vi klare til å slå til. Vi vet selvsagt hvor stor kampen på Old Trafford kommer til å bli.
  
- Det er fortsatt mye å spille for. Vi kan ikke gi opp i tittelkampen, og vi står med 1-0 og en seier unna kvartfinale i Champions League.
  
- Det er viktig at folk er positive og livlige, og ikke nedfor og bekymret.