Gerrard har tro på laget

Steven Gerrard har stor tiltro til at dagens Liverpool-lag kan vinne trofeer til tross for svak sesongstart. Kapteinen vet at Liverpool har underprestert denne høsten.

Steven Gerrard uttalte i går at Liverpool nok må nøye seg med å kjempe om en plass blant de fire beste lagene i Premier League denne sesongen. Likevel mener han at Rafael Benítez har en tropp som kan være med å kjempe om edelt metall.

- Jeg har full tiltro til mine lagkamerater. Vi har tydelig underprestert denne sesongen, uttaler Gerrard ifølge Liverpoolfc.tv.

- Men etter forrige sesong, da vi endte så nærme på en 2.plass, har vi praktisk talt den samme spillergruppen. Vi fikk noen i tillegg, blant annet Glen Johnson som er en toppspiller.

- Vi har underprestert i år. Vi har ikke spilt opp mot det vi er kapable til. Vi har lært så langt denne sesongen at dersom man underpresterer og ikke matcher lagene rundt som også jakter tittelen, så vil man komme på etterskudd, noe vi har gjort.

- Det finnes noen fantastiske lag som har mange spillere i verdensklasse. Det er seks eller syv lag av ytterste merke i ligaen i øyeblikket. Alle kjemper om de fire øverste plassene. Ligaen er vanskelig, vi innser det.

- Vi skal selvsagt ikke slutte å forsøke. Vi skal fortsette å jobbe hardt å prøve å hente det tilbake til alle Liverpool-supporterne som også er desperate etter ligatrofeet.