Gerrard hyller manageren og staben

I et intervju med LFC Magazine hyller Steven Gerrard manager Rafael Benitez og hans stab for å holde spillerne på tå hev foran serieinnspurten. Alle trekker i samme retning.

- Dersom vi klarer å vinne ligaen i år, er det noen lekser vi har lært på veien som vi kan ta med oss til neste sesong. Klarer vi det ikke, vil det fortsatt være ting vi kan forbedre for å sørge for å fremstå som enda bedre neste sesong. Vi må dra nytte av denne sesongen, uansett hva som skjer i tiden som kommer, sier Liverpool-kapteinen.

- Vi har for eksempel spilt uavgjort på hjemmebane for mange ganger. Vi er et godt bortelag. Vi er sterke, fysisk tøffe, og slipper ikke inn så mange mål. Vi er farlige motstandere for hvem som helst. Det er av og til vanskelig når lag kommer til Anfield og legger samtlige mann bak ballen. Ingen kommer til Anfield for å angripe, fordi de vet hva vi kan utrette, og vet at vi kan straffe dem hardt om de gjør det.

- Vi må bli mer nådeløse på hjemmebane. Det ville utvilsomt ha vært til hjelp denne sesongen. Det finnes poeng som vi har sløst bort, som ville ha bidratt til at vi hadde toppet tabellen med tre kamper igjen om vi hadde tatt dem.

- Vi kommer til å kjempe til siste slutt. Vi gir ikke opp når vi er så nær som vi er nå. Å vinne tittelen med denne klubben ville bety alt for meg.

- Jeg skal ærlig innrømme at å være ute av tittelkampen i januar og ende 30 poeng bak ligavinneren er frustrerende for meg. Dersom noe slikt ikke frustrerer deg, er du ikke spilleren jeg vil ha på laget mitt. Da er det noe galt med deg. Jeg tror frustrasjonen over å ende så langt bak tidligere har hjulpet meg og de andre til å nærme oss med stormskritt denne sesongen.

- Vi må være stolte over hva vi har oppnådd denne sesongen, uansett hva som skjer i de tre siste kampene. Det er en fornøyelse å spille på dette Liverpool-laget. Det mener jeg virkelig. Vi har en del spillere i verdensklassen, og vi har spilt noen fantastiske kamper hvor vi har levert godt angrepsspill og en god del solid forsvarsspill.

- Det er ingen stjerner på laget, og ingen med stjernenykker. Vi er en enhet, vi jobber for hverandre og drar i samme retning. Vi har absolutt alt et fotballag trenger for å oppnå suksess på høyeste nivå.

- Jeg må få skryte av manageren. Å holde spillerne på benken og de som er ikke kommer med i troppen fornøyde og motiverte er en vanskelig oppgave, men Rafa har klart det. Manageren og staben fortjener kreditt for å ha gitt oss en vinnermentalitet. En vinnervilje som den vi har svekkes ikke når vi leder 2-0. Og vi gir aldri opp i noen kamp, selv om vi ligger under med samme sifre.