Gerrard imponert over Aquilani

Steven Gerrard fokuserte på det positive etter å ha tapt 2-1 for Fiorentina i en relativt betydningsløs Champions League-kamp på Anfield i kveld. Kapteinen var imponert over Alberto Aquilani.

Italieneren startet sin første kamp for klubben, og markerte seg med lovende spill.

- Gutten er en god spiller, det er det ingen tvil om, sa Gerrard til Sky Sports 2 etter kampslutt.

Italieneren ble byttet ut til fordel for debutant Daniel Pacheco kvarteret før slutt, på stillingen 1-1.

- Alberto gjorde det bra i kveld. Det kommer til å ta litt tid før han blir vant til tempoet og kommer i kampform. Han kan se hvor han skal slå pasningene, og han er på bølgelengde med resten av spillerne. Han vil bli en fantastisk spiller for denne klubben, spår Gerrard.

Kapteinen nektet å henge med hodet, selv om de røde slapp inn et mål på overtid for tredje gang i årets Champions League, og dermed kun endte med 7 poeng i årets gruppespill.

- Vi er skuffet, ettersom klubben ønsker å henge med i de store turneringene. Men denne høsten har vi ikke vært gode nok. Så enkelt er det. Nå må vi forsøke å kvalifisere oss for Champions League til neste år.

- Jeg syntes vi viste oss fra en god side i kveld. Vi visste at det ikke var så alt for mye som stod på spill, og vi gjorde mange forandringer på laget og gjorde et realt forsøk på å vinne kampen. Til slutt gjorde vi feil, og slapp inn mål, men jeg syntes vi var uheldige som tapte.

- At vi ikke tok poeng betyr ikke så mye for oss. Det handlet mest om å få kampen unnagjort, for å få en så god oppladning som mulig til søndagens kamp mot Arsenal.

- Nå vil vi forsøke på vinne Europaligaen. Finalen er i Hamburg, hvor det er en fantastisk stadion.