Gerrard kan gi seg i 2013

Steven Gerrard vil vurdere å legge støvlene på hyllen når kontrakten hans utløper i 2013. Kapteinen tror de røde vil fremstå enda bedre neste sesong.

Steven Gerrard kan komme til å legge opp når hans nåværende kontrakt utløper 2013.
- Jeg kommer til å være 33 år mot slutten av min kontrakt i 2013, og jeg vet ikke om jeg kommer til å fortsette, sier Gerrard til France Football.

- Hvis jeg legger opp, vet jeg at jeg har vært i bare én klubb fra begynnelsen til slutten av min karriere. Og jeg ønsker ikke å tenke på å ha på meg en annen trøye i fremtiden.

- Jeg var nær ved å reise tidligere, kanskje to ganger, særlig i 2005. Det året var vi langt fra å vinne Premier League-tittelen, og Chelseas interesse vekket min oppmerksomhet.

- Det var et vanskelig øyeblikk for meg. Når jeg nå ser tilbake, er jeg veldig glad at jeg valgte å bli. Det har virkelig gjort meg stolt.

Gerrard har god tro på at Liverpool beveger seg i riktig retning. Sannsynligvis vil de røde fremstå sterkere i 2009/10.
- Jeg føler at erfaringen med å ikke nå opp forrige sesong vil bli nyttig neste sesong. Laget har forbedret seg mye de seneste årene eller så. I dag er vi mye nærmere å vinne tittelen enn vi har vært tidligere.

- Manchester Uniteds tropp har større bredde enn vår. Vi vet det, og vi må være realistiske.

- Hvis vi kan hente to eller tre kvalitetsspillere i tillegg til dem vi allerede har, vil vi komme opp på deres nivå. Sommerens forsterkninger vil være vesentlig.