Gerrard kanskje ikke i startoppstillingen

Steven Gerrard blir stadig bedre etter hamstringskaden, men det er ennå ikke tatt noen avgjørelse om han spiller fra start på Riverside, i en kamp Rafa mener de røde må vinne.

Steven Gerrard er ikke fullt restituert etter hamstringskaden han fikk mot Everton 4.februar. Rafael Benítez har ennå ikke avgjort om kapteinen blir med fra start mot Middlesbrough.
- Gerrard er mye bedre. Han trente. Jeg har snakket med ham og legen. Hvis vi bestemmer oss for å bruke ham, er det fordi vi har avgjort at det ikke er en risiko. Men vi har fortsatt tid til å bestemme oss. Vi skal snakke mer i dag og ta en avgjørelse på lørdag, forklarer Benítez.

Benítez mener at Liverpool er nødt til å vinne på Riverside etter at de nå er syv poeng bak Manchester United.
- Vi må vinne nesten hver kamp, og dette er den første, fortsetter manageren.

- Vi må ha tre poeng om vi ønsker å være tett opptil og sette United under litt press. Vi har ytterligere to kamper før Real Madrid. Å få seks poeng er vår prioritet nå.

- Middlesbrough er et godt lag. De har en god manager som bli bedre. Deres cupseier mot West Ham på onsdag vil være positivt for dem. De spilte veldig bra mot oss på Anfield. Det vil bli farlig fordi de besitter kvalitet.

Benítez synes Liverpool-spillerne har opptrådt veldig profesjonelt etter onsdagens seier mot Real Madrid.
- Oppførselen til spillerne er virkelig god. Med alt det du hører i pressen og i tv, så spiller de fremdeles veldig bra og vinner mot et lag som Real Madrid. De har vist at de virkelig er gode proffer.