Gerrard krysser fingrene for Agger

Steven Gerrard oppfordrer Daniel Agger til å bli i klubben. Kapteinen forstår at dansken gjerne vil ha mer spilletid. Gerrard trekker frem danskens offensive kvaliteter. Agent avviser Alonso-rykter.

Spekulasjonene rundt Daniel Aggers fremtid fortsetter. Midtstopperen er i samtaler med Liverpool om en forlenget kontrakt, men partene har så langt ikke lykkes å komme til enighet. Steven Gerrard vil gjerne at dansken fortsetter karrieren på Anfield.
- Jeg vil si følgende til Danny: "Vi er en av de beste klubbene i verden. Bli og kjemp om plassen din for du er god nok til å spille," sier Steven Gerrard til Jyllands-posten.

Liverpool-kapteinen er likevel ikke sikker på om 24-åringen forlenger med Anfield-klubben.
- Jeg kan godt forstå om Daniel bestemmer seg for et skifte. Jeg tror alle har en forståelse av at han er ambisiøs og gjerne vil spille hver kamp.

Daniel Agger har slitt med å lite spilletid i Liverpools midtforsvar denne sesongen. Jamie Carragher og Martin Skrtel er paret Rafael Benítez har foretrukket. Gerrard trekker frem Aggers offensive kvaliteter.
- Det som gjør Agger bedre enn andre forsvarspillere er at han er god til å angripe. Han kan score mål, og så har han presise avleveringer. Vi er svært heldige som har ham. Jeg krysser fingrene for at vi ikke mister ham til sommeren, avslutter Gerrard.

Daniel har kontrakt til sommeren 2010.

Agent avviser Alonso-rykter
Agent Ernesto Bronzetti vil hente Xabi Alonso til Juventus, men spillerens egen agent har ikke hørt noe om Serie A-klubbens interesse.
- Jeg vet ingenting om disse rapportene. Det er sant at vi forhandlet om en mulig overgang til Juventus i fjor, men vi snakker om forrige sommer. Jeg har ikke snakket med Juve-direktørene siden, uttaler Ignacio Ibanez til italiensk presse.