Gerrard øyner ny kontrakt

Steven Gerrard har aldri vært lykkeligere i Liverpool. Nå ønsker han svært gjerne å forlenge kontrakten med klubben.

Steven Gerrard ønsker svært gjerne å signere en ny langtidskontrakt med Liverpool. Midtbanespillerens nåværende avtale utløper sommeren 2011, og 28-åringen kan bli tilbudt en ny fireårskontrakt til sommeren, skriver The Guardian.
- Jeg er virkelig lykkelig i klubben for øyeblikket, Jeg har to år igjen av min kontrakt. Hvis det kommer en mulighet til å forlenge den, er jeg sikker på at jeg vil gjøre det. Jeg har aldri vært lykkeligere i karrieren min enn jeg er nå fordi jeg spiller på et topplag. Jeg spiller sammen med spillere i verdensklasse, og jeg har tro på manageren. Med fremgang kan vi bli suksessfulle.

Liverpool ligger kun ett poeng bak Manchester United, og Gerrard innrømmer at selvtilliten i troppen er stor etter flotte seirer mot Real Madrid, Manchester United og Aston Villa.
- Det er en god følelse i leiren for øyeblikket. Men det er viktig å ikke bli revet med. United er fortsatt favoritter. Hvis de vinner kampen de har til gode, er de fire poeng foran. Det er en respektabel ledelse på dette stadiet av sesongen. Men selvtilliten er høy, og momentumet er med oss. Vi må fokusere på det vi skal gjøre. Hvis de gjør enda en feil, må vi utnytte den.

- Vi har mye energi om dagen fordi manageren gjør forandringer og hviler spillere på riktige tidspunkt. Hvis vi ligger godt an i en kamp, bytter han ut spillere. Dere ser at han gjør det gang på gang. Det er derfor Liverpool-troppen ser så frisk og sterk ut i øyeblikket.

- Mitt forhold til Rafa har blitt sterkere etter som tiden har gått. Kanskje var jeg litt egoistisk da jeg var yngre. Jeg tenkte på meg selv litt for mye når jeg spilte ute av posisjon [på høyresiden på midtbanen]. Jeg burde kanskje ha tatt et dypt pust og innsett at han ba meg om å gjøre en jobb for laget. Men nå for tiden benytter han meg i min favorittposisjon, jeg er kaptein og vi vinner. Forholdene i klubben er virkelig gode.

- I årevis klaget jeg over at vi ikke var involvert i tittelkampen og var for langt unna de andre lagene. I øyeblikket spiller jeg for et lag som er kapabelt til å slå alle i ligaen. Jeg har slått meg til ro, jeg er lykkelig. På banen kunne det ikke ha gått bedre.