Gerrard snart til 2013

Liverpools kaptein forventer å skrive under en ny avtale før han reiser på ferie, og sier han er blitt mer moden og erfaren. Eiere får et halvt års utsettelse.

Kan bli den siste kontrakten til Stevie G
Steven Gerrard er blitt kåret til Årets Spiller i England denne sesongen, men har også slitt med negative overskrifter etter en episode på en nattklubb som ennå ikke er avsluttet i rettsalene. Til Sunday People sier 28-åringen at han føler seg på toppen av sin karriere, at han har blitt mer moden til å takle problemer, og at han nå er på nippet til å skrive under en ny kontrakt på Anfield som vil binde ham til 2013.

- Jeg har måttet håndtere en situasjon denne sesongen som har vært vanskelig og hvis det hadde skjedd for fire eller fem år siden, da ville det ha påvirket min form. Det er det ingen tvil om.

- Med alderen, erfaring og modenhet har jeg lært å legge ting som plager meg til side når jeg spiller. Jeg har lært å håndtere det på min måte og komme meg videre i livet.

- Jeg har måttet bli mer profesjonell og enda mer fokusert, og må få takke min manager Rafa og mine lagkamerater for å ha hjulpet meg gjennom en sesong som ikke har vært lett. Jeg er virkelig fornøyd med måten jeg har håndtert dette på og at det ikke har fått innvirkning på min fotball.

- Jeg er på nippet til å signere en ny kontrakt, det gjenstår bare et par små detaljer, slik at jeg håper å få det gjort før jeg reiser på ferie.

- Dette er en stor kontrakt for meg og vil trolig bli min siste. Jeg vil være 33 når den ender, men jeg føler at jeg nå er på toppen av min fotballkarriere. Jeg føler meg selvsikker og sterk ute på banen.

- Målet for meg nå er å holde meg frisk de neste fire årene og spille så mange kamper som jeg kan og vinne så mange trofeer som mulig.

- Jeg har blitt grådig når det er snakk om trofeer da jeg vet jeg må prøve å vinne så mange som mulig før det er for sent.


Hicks og Gillett til januar 2010
Engelske søndagsaviser følger opp tidligere uttalelser om at Liverpools amerikanske eiere nå ser ut til å få utsettelse på sin refinansiering i juli. Det skal være snakk om at man i første omgang får en utsettelse til januar 2010.

Hicks og Gillett må da garantere anskaffelse av egne midler, opp mot £150M ifølge Chris Bascombe i News of the World.

Eierne ønsker også å gjenoppta planene om en ny stadion, en innbringende arena vil være viktig å få med i en forretningsplan som kan stagge bankenes krav.

Det skal være samtaler med myndighetene om å utvide stadion til £500M slik at kapasiteten blir på 73.000 sitteplasser. Det vil kunne gi billettinntekter på £70M per år, som er det dobbelte av hva klubben har i dag.