Gerrard tror Torres vil løfte laget

Steven Gerrard tror hele laget vil få et løft, nå som Fernando Torres er tilbake etter sin langvarige lyskeskade. El Nino spilte som kjent de siste 25 minuttene av gårsdagens kamp mot Fiorentina.

- Dersom vi kan stille med fullt lag, og vi får alle i form, har vi tro på at vi er gode nok til å bli blant de fire beste i ligaen, sier Liverpool-kapteinen til klubbens offisielle nettsted.

- At Torres er tilbake betyr uendelig mye i mine øyne. Han betyr enormt mye for dette laget. Han er den beste spilleren, og han er vår toppscorer. Vi trenger ham i form igjen. Skjer det, er jeg sikker på at vi vil klatre på tabellen og komme blant de fire beste, legger han til.

- Det må uten tvil være hovedmålet for sesongen nå. Det er opplagt viktig for klubben, etter å ha vært med i Champions League i så mange år. Det er veldig viktig.

- Vi er nå motiverte for å spille mot Arsenal på søndag. Klarer vi å ta tre poeng i den kampen, kan vi ta med oss det videre til Wigan-kampen, og kanskje klarer vi å snu trenden.

Men selv om en topp fire-plassering i ligaen er hovedmålet, er Gerrard også lysten på en triumf i Europaligaen. Men der er det mange gode lag med, som for eksempel Juventus og Benfica, og ikke minst naboen Everton.

- Vi kommer til å ta turneringen seriøst. Vi må forsøke å vinne et trofé i år. FA-cupen og Europaligaen er våre to beste sjanser til det. Det er noen gode lag med i Europaligaen. Vi er ikke seedet ettersom vi tapte mot Fiorentina, så jeg er sikker på at vi vil møte noen gode lag.

- Det hadde vært morsomt å møte Everton i Europa! Vi får se hva trekningen bringer.

Gerrard avslutter intervjuet med enda flere lovord om Alberto Aquilani, og trekker til og med paralleller til Xabi Alonso.

- Gårsdagens kamp handlet om å gi spilletid til visse spillere, og få skadede spillere tilbake i form. Det var fint at Aquilani fikk sin første kamp fra start. Han kan diktere tempoet i kampen. Han er en dyktig spiller, og en god pasningslegger. Jeg ønsker ikke å utfordre skjebnen, men han ligner veldig på Xabi.