Gerrard ut med stram lyske

Benitez avslører at Gerrard forlot banen mot Fulham med en stram lyske. Forventes at Gerrard blir klar til mot Chelsea. Vanskelig laguttak mot Fulham. Ny singel til salgs.

Rafael Benítez forventer at Steven Gerrard blir friskmeldt i tide til å spille onsdagens kvartfinale mot Chelsea i Champions League. Gerrard ble byttet ut på overtid med en stram lyske.
- Steven hadde noen problemer, men jeg tror han vil bli ok til onsdag. Han var litt sliten, og han følte at det var litt stramt. Vi får se, sier Rafael Benítez ifølge football365.com.

Liverpool sto med tre flotte seirer i Premier League før det ble spillepause grunnet landskamper. Mot Fulham slet Liverpool stort med å få hull i målprotokollen, men et overtidsmål av Yossi Benayoun sikret tre poeng.
- Vi har troen og vi har tro på oss selv. Det er noe vi har hatt hele sesongen. Forhåpentligvis vil det bli slik også helt frem til slutt, uttaler Benítez til Liverpool Daily Post.

- Men jeg ville like at vi scorer tidlig (i kampene) fordi du er under litt press, men du er gladere etterpå.

- Vi har aldri vært fornøyd med å spille uavgjort, men noen ganger er vi litt anspente, litt nervøse og nå spiller vi med mer selvtillit.

- I slike situasjoner tidligere ville det endt uavgjort. Nå kan dere se at vi fortsatt skaper sjanser.

- Når vi er en posisjon som er så positiv med hensyn til spillernes motivasjon, så trenger du ikke å si så mye.

Rafael Benítez synes at laguttaket var spesielt vanskelig denne gang grunnet landskampene.
- Hvis jeg setter noen spillere på benken, er det fordi de er litt slitne og andre spillere har friske ben.

- Jeg forsøker å la hele troppen være involvert. Jeg tror det er viktig når du deltar i to turneringer. Du må ha hele troppen klar.

- Det var ikke enkelt fordi Riera scoret for oss mot Villa og for Spania i Tyrkia, men vi satte inn Dossena, og jeg tror det var riktig.

- Vi hadde noen  spillere som kom tilbake fra landskamper. De var virkelig slitne. Vi satte inn Dossena og Insúa på venstre og Lucas.

- Jeg har erfaring fra Valencia med dette. Hvis du vinner, så "fantastisk", men med uavgjort eller tap er det "managerens feil".

Benítez med oppfordring til fansen
Rafael Benítez håper at supporterne kjøper den nye versjonen av Fields of Anfield Road. Singelen ble sluppet på markedet i dag, og inntektene går til Hillsborough Family Support Group.
- Jeg var heldig nok til å være på lanseringen av singelen, og jeg synes det var fantastisk, uttaler Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Min beskjed til fansen er å gå ut og kjøp den fordi det går til en veldig, veldig god sak. Vi må aldri glemme Liverpool-supportene som mistet livet på Hillsborough.

Nærmere info om kjøp og nedlasting finnes her.