Gerrard vil ha Owen hjem

Steven Gerrrard ser gjerne at Michael Owen kommer tilbake til Liverpool i sommer. Men nabo Everton synes å være favoritter til å sikre seg spissen. Fotballskole i Haugesund.

Owens kontrakt med Newcastle løper ut i sommer, og den tidligere storscoreren ser seg nå om etter en ny klubb. Rafael Benitez har ikke vist interesse for å hente Owen tilbake til Anfield så langt, men lagkaptein Gerrard uttaler at han ikke hadde hatt noe i mot en gjenforening med sin gode venn.

- Dersom jeg var speider eller manager, ville jeg ha ringt Michael. Jeg er en stor fan av ham, og han er også en god venn av meg. Jeg håper at han får spille for en stor klubb og får fart på landslagskarrieren igjen, uttalte Gerrard i forbindelse med det engelske landslagets pressekonferanse i Kazakhstan i dag.

- Jeg tror han kan spille for landslaget igjen. Han har slitt mye med skader de siste par årene, men en skadefri Michael Owen har kapasitet til å spille for England, det er sikkert.

- Jeg har ikke snakket så mye med ham i det siste. Men jeg er sikker på at han lengter etter å spille fotball igjen, holde seg skadefri og score mål.

Fotballskole i Haugesund 
For tredje år på rad gjester trenere fra Liverpool Academy Sportsklubben Haugar i Haugesund for å holde fotballskole. Skolen har etter hvert blitt en tradisjon, og det meldes om at trenerne på akademiet står i kø for å komme til Haugesund. Skolen går også i år av stabelen i Haugesund Idrettspark, som har fire flotte kunstgressbaner. Tidsrommet for årets skole er torsdag 25. juni til lørdag 27. juni, og skolen er åpen for spillere mellom 8 og 14 år.

Det rapporteres at det er noen få ledige plasser igjen, og påmelding og mer info kan du finne på www.haugar.no, eller ved å ta kontakt med daglig leder i Haugar, Roald Osmundsen, på telefon 99 22 43 90.