Gill: - Total skivebom

Rafael Benítez mener at David Gills rolle i FA kan skape interessekonflikt. Manchester Uniteds chief executive tror ikke han ville ha blitt valgt inn i forbundet om Benítez' påstander var korrekte.

Rafael Benítez uttalte seg meget kritisk til rollen Manchester Uniteds chief executive David Gill har i det engelske fotballforbundet (FA). Spanjolen mener at Gills rolle kan skape en interessekonflikt. Nå slår David Gill tilbake mot Rafael Benítez.

- Jeg ble valgt i sommer av Premier League-klubbene. Jeg er veldig tydelig i min rolle. Jeg tror det er helt feil å hevde det, uttaler Gill, og henviser til påstanden om motstridende interesser.

- Det er ikke slik jeg jobber. Jeg tror ikke jeg ville ha blitt valgt for de seneste to årene hvis det var tilfelle. Det var en total skivebom av ham.

- Realiteten er slik at det i FAs styre sitter tre representanter for Premier League. Det er Premier League-formann Dave Richards, Bolton-formann Phil Gartside og meg selv. De blir valgt hvert år av hver klubb i Premier League.

- I styret representerer vi Premier League, jeg representerer ikke Manchester United. Når dere ser på sakene og avgjørelsene, så kan alle forstå at vi ikke får særbehandling.