Gillett har forlatt Saudi-Arabia

George Gillett har forlatt Saudi-Arabia uten at et salg av hans andel av Liverpool FC har blitt diskutert i det hele tatt. Liverpool vant tittelen etter at de tapte fire av de ni første kampene i 1963/64.

- Kjøp av en andel i Liverpool FC har ikke vært diskutert i det hele tatt under Gilletts besøk i Saudi-Arabia. Ikke i fem minutter en gang, uttaler Gassim Hamidaddin i investeringsselskapet F6 til Reuters.

- Diskusjoner om dette er satt på vent. Ideen om å kjøpe en andel i Liverpool kom på bordet i september, men det har ikke skjedd noe etter det, legger han til.

F6 fokuserer i stedet på å åpne Liverpool-akademier i Midt-Østen og Nord-Afrika og utvikle baner for NASCAR-løp i Midt-Østen, i henhold til kontrakten de har med Gillett.

- Dette ble diskutert under Gilletts besøk, uttaler Hamidaddin.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Vant tittelen etter fire tap på de ni første kampene
Til de som ønsker å bevare troen på at Liverpool fortsatt kan vinne ligatittelen etter å ha gått på sesongens fjerde tap, kan vi avsløre at Bill Shanklys Liverpool vant ligaen i 1963 etter å ha tapt fire av de ni første kampene.

Etter tap for Nottingham Forest, Blackpool, West Ham og Sheffield United lå Shanklys Liverpool midt på tabellen etter ni kamper den gangen. Sesongen før hadde de røde endt på 8.plass.

Liverpool vant 23 og spilte 2 uavgjort på de neste 30 ligakampene. Når sesongen var slutt stod de bokført med 26 seire, 5 uavgjorte og 11 tap på 42 kamper.