Gillett har solgt Montreal Canadiens

George Gillett har solgt seg ut av NHL-klubben Montreal Canadiens. Mauricio Pellegrino hinter til at Mascherano sin fremtid avhenger av hvor mye Barca vil betale.

Som det gikk rykter om i går kveld, har det nå blitt bekreftet at George Gillett har kommet til enighet med Molson-familien om et salg av NHL-klubben Montreal Canadiens.
Avtalen for Gilletts 80,1% av klubben skal være verdt £330 millioner. Molson-familien eide allerede de resterende 19,9% av klubben, og vil nå ha hundre prosent.

- Familien vår er veldig stolt over å ha vært assosiert med Montreal Canadiens i de siste åtte årene, sa Gillett etter at avtalen var gjort.

Pellegrino om Mascherano
Barcelona og Real Madrid har denne sommeren siklet på Javier Mascherano. Rafael Benítez gikk ut og sa at ikke en gang femti millioner ville vært nok til at klubben skulle fristes til salg - men argentineren har en ivrig agent som virker veldig lysten på at den argentinske landslagskapteinen gjør et klubb-bytte. Han skal ha vært i møter med Barcelona, og har uttalt at spilleren ønsker å prøve seg hos den regjerende Champions League-mesteren.

- Alltid når det er forhandlinger, er det penger som blir avgjørende. Mascherano er en nøkkelspiller for oss, på samme måte som andre er det for Barcelona. Jeg ønsker ikke å si noe mer, fordi man vet at alt kan skje i fotball, sier assistentmanageren til sport.es.