Gillett ønsker å beholde Liverpool FC

Canadiske The Globe and Mail melder at George Gillett jr sannsynligvis ofrer ishockeylaget Montreal Canadiens for å styrke sin posisjon i Liverpool FC.

Avisen skriver at Gillett er mer interessert i beholde Liverpool FC, med sin globale fanbase, enn å beholde Montreal Canadiens. Det rapporteres nå om fire ulike grupper som er interesserte i å kjøpe Canadiens fra Gillett.

Kilder som står Gillett nær hevder at Liverpool-eieren sannsynligvis kommer til å selge Canadiens i sommer, for å fokusere kun på Liverpool.

- Det beste foretaket å beholde er Liverpool. Klubben har trolig større potensial enn noe annet sportsforetak på planeten, sier en kilde som har innsyn i Gilletts forretninger.

- Liverpool er et utrolig foretak, med fans over hele verden. Klubben har egentlig aldri blitt kommersialisert på den måten Manchester United har blitt det, eller slik man kommersialiserer ting i Nord-Amerika.

- George betrakter forretningsforetakene sine nesten som om de var hans barn. Han vil vegre seg for å gi opp noen av dem, men Canadiens er det foretaket det vil være lettest for ham å selge, sier en kilde hos en av gruppene som vurderer å kjøpe Canadiens.