Gir Real Madrid 48 timer

The Times hevder at Liverpool og Rafael Benítez har gitt Real Madrid og Florentino Pérez 48 timer på seg til komme på banen med et akseptabelt bud som kan lokke Xabi Alonso vekk fra Anfield.

The Times melder i kveld at Liverpool har gitt Real Madrid 48 timer på seg til å fullføre en overgang for Xabi Alonso. Merseyside-klubben har sett seg lei på den lange drakampen, og ønsker nå å få en slutt på overgangssagaen snarest mulig.

Etter å ha fullført £3.5M-overgangen for landsmannen Álvaro Arbeloa tidligere i dag, ventes det at den kongelige, spanske hovedstadsklubben nå vil komme på banen med et bud som er ventet å ligge i regionen mellom £28M og £30M.

Selv om Florentino Pérez har uttalt at han mener Liverpool forlanger for mye for den spanske midtbanespilleren, er den nyvalgte Real-presidenten klar over at Alonso anses som en av nøklene i et Real Madrid-lag med høy grad av eminent tilvekst.

Etter fjorårets overgangssaga med Gareth Barry, der Rafael Benítez ønsket å kvitte seg med Xabi Alonso, har ikke spanjolen lengre noe forhold til sin sjef utover det profesjonelle. Midtbanespilleren er derfor lysten på å bli med på det fantastiske prosjektet i Madrid, istedenfor å være enda en sesong under Rafael Benítez' ledelse.

Situasjonen har blitt ytterligere komplisert ved at flere spillere som Real Madrid så for seg skulle forsvinne, fortsatt er i klubben, slik at troppen allerede er på bristepunktet. Florentino Pérez vil helst selge før han foretar nye investeringer.

Dersom Alonso får lov til å forlate Liverpool er Romas Alberto Aquilani en naturlig kandidat til å erstatte spanjolen, mener The Times, og nevner ikke noe om at Benítez skal ha blinket ut Lee Cattermole, som Daily Mail melder om i kveld. The Times bedyrer også at det er stor sannsynlight for at Rafa kommer med et bud på Valencias David Silva om han mottar frisk kapital fra Real Madrid for Xabi Alonsos tjenester.