Gjensyn med Crouch og Keane

Det blir gjensyn med gamle kjente på White Hart Lane søndag ettermiddag. Duoen Crouch og Keane vil trolig utgjøre Tottenhams angrepsrekke sammen med Defoe. Zenden tilbake til England?

Antagelig vil Peter Crouch bli Jermain Defoes parter på topp, med Robbie Keane i en rolle like bak de to spissene. Crouch ser uansett frem til møtet med gamleklubben.

- I Liverpool kunne jeg spille bra og score et par mål uten å få spille påfølgende helg. Alle vet at manageren deres liker å forandre på laget, og det måtte jeg bare akseptere selv om jeg var i god form. Det var grunnen til at jeg forlot Anfield, siteres Crouch i Daily Mail.

- Selvsagt ønsker jeg å vinne og score mål mot Liverpool på søndag, men mer for Tottenham enn meg selv. Jeg har fortsatt følelser for Liverpool, og jeg håper de vinner ligaen om vi ikke kan det. Ser man bort fra søndagens kamp, håper jeg de får en stor sesong, legger Crouchy til.

Zenden returnerer til Premier League?
Tidligere Liverpool-spiller Bolo Zenden kan være på vei tilbake til Premier League etter å ha blitt frigitt av Marseille.

- Hull, Blackburn og Portsmouth har vist interesse for meg, og jeg er i samtaler med alle de tre klubbene. Jeg har tilbud også fra andre klubber, men jeg fortrekker å flytte tilbake til England. Premier League er den beste ligaen i verden, med de beste spillerne, uttaler Zenden til Daily Mail.

- Jeg oppholder meg for øyeblikket i Holland, men så snart alt er avtalt er jeg klar til å sette meg på første fly til England, legger han til.