Glen har satt seg høye mål

Nyinnkjøpte og anvendelige Glen Johnson har satt seg høye mål i Liverpool-trøya. Nå håper han å spille like godt i rødt som han har gjort i Portsmouth- og Englands-trøya.

Glen Johnson debuterte for Liverpool i forrige ukes kamp mot. St. Gallen i Sveits, men måtte stå over kampen mot Rapid Wien på grunn av en liten skade i akillessenen. Han er sannsynligvis med når laget møter Thailand klokken 15 (norsk tid) i Bangkok i morgen.

Manager Rafael Benitez kjøpte Johnson fra Portsmouth for 17 millioner pund etter en god sesong for sørkystlaget i fjor. Det førte også til at landslagssjef Fabio Capello tok han ut på landslaget etter nesten tre års fravær.

24-åringen kan både spille høyre- og venstre-back og på midtbanen og vil bli en anvendelig spiller for Liverpool.

- Jeg ønsker bare å spille på et så jevnt høyt nivå som siste sesong, uke inn og uke ut. Jeg føler jeg har forbedret både min defensive og offensive del av spillet, sier Johnson til Liverpool Daily Post.

- Liverpool er der oppe sammen med verdens beste klubblag. Det viste de også med å være så nær ligagullet som siste sesong. Med noen færre feil kommende sesong, så er det rom for forbedringer. Forskjellene fra det jeg kommer fra er merkbare. Det er en helt annerledes klubb, organisasjonen og profesjonalismen blant hele staben gjør en forskjell.

Johnson er så langt Rafas eneste store signering så langt denne sommeren. Rafa og Liverpool som har satt seg som mål å gjøre det enda bedre enn fjoråret, da de endte på sølvplass.