Gode resultater øverst på ønskelisten

Fem ligakamper gjenstår før vi skriver 2010. Javier Mascheranos høyeste juleønske er at disse vinnes alle som en. John Arne Riise signerer bøker i Oslo 22.desember.

- Vi har ikke spilt opp mot vårt beste så langt denne sesongen. Noen spillere har ikke vært i form, men begynner å bli det nå. Noen spillere har vært skadet. Det er vanskelig når du ikke kan spille med det samme mannskapet i 2-3 kamper på rad, uttaler Mascherano til Press Association.

Nå står et tøft juleprogram for døren, med hjemmekamper mot Arsenal, Wigan og Wolves, samt bortekamper mot Portsmouth og Aston Villa. Argentineren ser gjerne at de røde leverer stabilt gode prestasjoner i denne viktige perioden.

- Vi har slitt med stabiliteten. Vi vant mot Manchester United, og deretter tapte vi mot Fulham. Vi må begynne å vinne flere kamper på rad snart.
Julen er en god mulighet for oss til å gjøre det. Vi ønsker å vinne, og spille på oss selvtillit. Vi må vise alle at Liverpool fortsatt er et stort lag som kan slå hvem som helst.

Riise signerer bøker hos Tanum
Tanum Bokhandel melder at John Arne Riise vil signere sin bok "Fortellingen om Liverpool" hos Tanum på Karl Johan i Oslo 22.desember fra klokken 16.00.