Gratulerte Man Utd

Rafael Benitez vegret seg imidlertid for å berømme Alex Ferguson. Såpeopera om Carlos Tevez? Lauri Dalla Valle ble spart foran juniorfinalene mot Arsenal.

Isfront
Det vil skape overskrifter i mandagens engelske aviser, at Rafael Benitez avslå en oppfordring om å gratulere managerkollega Alex Ferguson med ligagullet på pressekonferansen etter kampen mot WBA. Isfronten fortsetter dermed mellom de to etter at Rafa i januar kom med et angrep mot sjefen i Manchester United, som svarte med å kalle spanjolen for arrogant og avskyelig etter en heller harmløs armbevegelse man hevdet ble gjort mot Sam Allardyce på Anfield i april.

- Jeg vil gratulere Manchester United, sa Rafa. - De har gjort det bra, men jeg ønsker ikke å si for mye. Det er normalt at du må være høflig og respektfull overfor den andre manageren. I løpet av sesongen har vi sett mange ting som jeg ikke liker, slik er det bare.


Kamp om Tevez
Carlos Tevez skal ha sagt til argentinsk fjernsyn etter lørdagens kamp mot Arsenal at han "visste at han ikke kom til å fortsette i Manchester United", og at han "følte de manglet respekt overfor ham. Jeg føler meg dårlig behandlet."

United, ved daglig leder David Gill, hevder imidlertid at man fortsatt har håp om å gjøre en permanent avtale med angriperen. The Times tror imidlertid at Tevez forlater Old Trafford og i juni vil være klar til å gjøre forhandlinger med interesserte klubber som Liverpool, Manchester City, Chelsea, Real Madrid og de to klubbene i Milano.


Lauri ble hvilt

Siden Finland var sjanseløs på videre EM-spill før den siste gruppespillkampen mot Østerrike, reiste Lauri Dalla Valle hjem for å begynne forberedelsene til Liverpools juniorfinaler mot Arsenal 22. og 26 mai. Det er det finske fotballforbundet som opplyser det på sine sider.