Håper det vil løsne mot West Ham

Fernando Torres innrømmer at han fortsatt er et stykke unna toppformen. Noe han tror skyldes deltakelsen i Confederations Cup og det faktum at han kom sent i gang med preseason-treningen.

Etter to kamper på rad uten nettkjenning håper Torres selv at det vil løsne igjen mot West Ham i morgen.

- Fjorårsesongen ble veldig lang for meg. Jeg spilte mange kamper for Liverpool og deretter for Spania i Confederations Cup. Jeg fikk mye spilletid, og var litt sliten, innrømmer spissen til Liverpool Echo.

- Jeg har ikke spilt opp mot mitt beste så langt denne sesongen, men jeg føler at formen er i anmarsj, legger han til.

- Jeg fokuserer på å finne tilbake til toppformen så raskt som mulig, og jeg ønsker å spille alle kamper.

- Vi har satt oss flere mål i Liverpool denne sesongen, og jeg håper å holde meg skadefri. Vi står foran en periode med mange kamper, og etter denne sesongen står VM for døra. Spillere ønsker alltid å spille 90 minutter i alle kamper, meg selv inkludert. Men det er opp til manageren om jeg må hvile av og til.

Liverpool står nå bokført med tre strake seire, noe Torres mener har gitt laget et løft foran den vanskelige bortekampen på Boleyn Ground i morgen.

- Selvtilliten er i ferd med å bli gjenopprettet. Vi må nå fortsette å vinne, forbedre spillet og jobbe hardt, da vi står foran noen vanskelige kamper.

- Noen spillere er fortsatt skadet, men de vil snart være tilbake og hjelpe laget. Men vi har ikke tid til å fokusere på skader og slikt. Vi må bare vinne kampene vi står overfor nå.