Håper på en håndsrekning fra Hull

Carragher synes Hull ga god motstand. Nå håper visekapteinen at ”The Tigers” kan senke Manchester United i ligaavslutningen. Gerrard tror Dalglish vil gi klubben et løft.

Jamie Carragher tror at Hull City kan få en viktig rolle i tittelkampen. Liverpool var ikke på sitt beste på KC Stadium på lørdag, men opprettholdt presset på Manchester United med en 3-1-seier. Hull skal ha mye av æren for at Liverpool fikk slite seg til seier. Nå håper Carragher at "The Tigers" gir Manchester United minst like hard kamp i sesongsavslutningen.
- Vi har vært i flott form nylig, og for å være ærlig var det var trolig den verste vi har spilt på lang tid, sier Liverpools vikarierende kaptein til Liverpool Echo.

- Honnør til dem. De ga veldig god motstand og skapte ganske mange problemer for oss. Vi var bare glad for å få resultatet til slutt.

- De skal ha lykke til. Vi får bare håpe at de gjør det samme når de spiller mot Man United på slutten av sesongen.

- Det var egentlig ikke den slags forhold man vil spille på når det er varmt fordi banen var virkelig seig og gresset var langt. Vi fikk ikke i gang pasningsspillet vårt.

- Men det er åpenbart at de gjorde det fordi det ga dem flere muligheter til å få en kamp ut av det. Som jeg sa, de skal ha lykke til.

- Hvis de fortsetter sånn, er jeg sikker på at de vil gjøre det bra. Forhåpentligvis kan vi ta tittelkampen til siste kamp. Det vil ikke bli enkelt for United å dra dit, akkurat som for oss på lørdag.

Carragher er fornøyd med måten laget holdt seg til planen, og igjen viste viljestyrken seg viktig.
- Det er hva vi handler om for å være ærlig, fortsetter Carragher.

- Vi har vist hele sesongen at vi er forberedt på å kjempe, og jeg tror det er en av de viktigste grunnene til at vi har bare tapt to kamper hittil.

- Det er klart folk vil påpeke det faktum at vi har hatt noen flere uavgjorte enn noen av de andre lagene rundt oss, men bare to tap på dette stadiet av sesongen er et bevis på laget og dets karakter.


- Dalglish vil inspirere oss
Steven Gerrard synes det er gode nyheter at Kenny Dalglish kan være på vei tilbake til Liverpool FC. Kapteinen tror at hele klubben vil få et løft dersom skotten returerer, og håper at Rafael Benítez klarer å overtale ham til å bli med i støtteeapparatet.
- Min første reaksjon på nyheten var: "Flott, få ham nå" fordi mannen er en legende, sier Gerrard til liverpoolfc.tv.

- Det er en flott idé å få Kenny hit fordi det vil gi klubben et stort løft.

- Se på det slik. Dersom jeg var ung spiller igjen og flere klubber ønsket å hente meg, så ville det være kun en plass jeg ville dra om Kenny kom til meg og snakket om å hente meg til Liverpool.