Håper på flere scoringer i prøve-VM

Fernando Torres tar mål av seg til å gjøre flere scoringer i Confederations Cup, etter å ha nettet et hat-trick i løpet av 11 minutter i Spanias åpningskamp mot New Zealand.

Hat-tricket, som kom i perioden fra det 6. til det 17.spilleminutt, er det raskeste i Spanias landslagshistorie.

- Det var flott å starte med tre mål på et gunstig tidspunkt. Det viktigste er at laget vinner, men jeg akter å score flere mål og komme så nær de med flest scoringer for landslaget som mulig, uttaler Torres til liverpoolfc.tv.

Liverpool-spissen hyller spillestilen til landslaget.

- Etter VM i Tyskland i 2006 har vi sett at spillestilen har blitt endret, noe som har fungert bra. Det er en ære å få spille sammen med disse spillerne. Når vi klarer å holde på ballen så lenge av gangen som vi gjør, må det være veldig ukomfortabelt å spille mot Spania, legger han til.

Spania er nå bare to kamper unna å tangere Brasils verdensrekord på 35 landskamper uten tap. Rekorden ble satt i årene 1993-1996. Torres tror imidlertid at Spania kan bli enda bedre.

- Etter mange år uten suksess, er det nå på tide å trives med fotballen vi spiller. Denne generasjonen spillere har mange år igjen, og vi vil fortsette å jobbe for å vinne sølvtøy med Spania. Nå må vi bare stå på videre, avslutter Torres.