Hektisk transferhelg

Engelske aviser mener at Real Madrid nærmer seg hva Liverpool vil finne som et akseptabelt bud på Xabi Alonso. Alberto Aquilani favoritt til å bli hentet inn.

The Times hevder at Real Madrid har økt sitt bud til om lag £28M, men at Rafael Benitez og Liverpool står fast på at prisen for Xabi Alonso er £30M. The Independent tror Real til slutt vil øke sitt bud til £30M. Mye tyder derfor på at transfersøknaden til 27-åringen er en katalysator for at overgangen til Bernabeu snart er en realitet.

Et springende punkt kan være betalingsmåten til Real Madrid, som er kjent for å betale sine transfers ved hjelp av mange avdrag. Rafa vil ønske mye av beløpet i cash slik at han lettere kan søke en eller flere erstattere.

The Independent mener at Alberto Aquilani (bildet) er hovedmålet til Liverpool når det gjelder å hente inn en sentral midtbanespiller. Den lokale 25-åringen er del av en egenprodusert trio sammen med Daniele De Rossi og Francisco Totti som er kjær for romerne, men finansielle problemer gjør at Roma skal være villig til å selge. Beløpet er antydet til å være 20 millioner euro, eller £17M. "Den lille prinsen" er en talentfull spiller som allerede har vært mye plaget av skader.

Liverpool Daily Post tror David Silva fortsatt er et hovedmål hvis Rafa kan legge om lag £30M i pengeskrinet fra et salg av Alonso, samt midler også fra overgangen til Alvaro Arbeloa og muligens Andrea Dossena. Den røffe Lee Cattermole blir også nevnt som en mulig kandidat, men er neppe øverst på ønskelisten.

En angriper vil ventelig være aktuelt å hente inn i tillegg, foran noen dager hvor spekulasjonene vil nå nye høyder i forhold til hva som går ut og kommer inn på Anfield.