Henter fitnesstrener fra Newcastle

Rafael Benitez skal ha hentet inn den anerkjente treneren Mark Hulse fra Newcastle United. Hulse hadde ansvaret for styrke- og fitnesstreningen på St. James' Park.

Newcastle Chronicle melder at to mann fra trenerstaben i Newcastle United har forlatt klubben. Det gjelder Mark Hulse, som hadde ansvaret for styrketrening og fysisk trening i Newcastle, i tillegg til den tidligere Newcastle-spilleren Robbie Elliott.

Hulse er meget vel ansett i trenerkretser, men både han og Elliott valgte å forlate Newcastle da sjansen bød seg, ettersom eier Mark Ashley ikke kunne garantere deres fremtid på St James Park dersom det skulle komme inn en ny manager.

- Både Mark og Robbie har forlatt klubben. De var begge høyt respekterte trenere, så det vil bli interessant å se hvordan spillerne reagerer når de kommer tilbake i neste uke. Uten noen ny manager blir dette et nytt slag i trynet for dem, sier en kilde innad i Newcastle United.

Hulse ble ansatt i Newcastle av Kevin Keegan sist sommer. Han har tidligere jobbet med det engelske U21-landslaget og Crystal Palace. Nå fortsetter han altså karrieren i Liverpool.