Henter ikke Silva

Benitez tilbakeviser at Liverpool kommer til å kjøpe David Silva til sommeren. Klubben jobber hardt med mulige transfermål. Valencia krever for mye i overgangssum, hevder Tony Barrett.

Liverpool Echo skrev i går at David Silva er et av Liverpools fremste transfermål til sommeren. Overfor liverpoolfc.tv avviser Rafael Benítez at det er aktuelt å kjøpe Valencias midtbanespiller.
- Vi kommer ikke til å signere ham, uttaler Benítez.

Selv om Benítez utelukker en overgang for 23-åringen, bekrefter han at det jobbes i kulissene med å identifisere mulige spillerkjøp.
- Vi jobber hardt, snakker med speideravdelingen og ser på navn og muligheter for neste sesong. Det er ennå for tidlig, men vi jobber hardt.

Benítez er altså godt i gang med planene for 2009/10, men vet at supporterne går spennende tider i møte inn mot sesongavslutningen. De røde ligger kun ett poeng bak Manchester United i Premier League og er i kvartfinalen i Champions League.
- Fotball kan forandre seg veldig fort, og det er derfor vi sier at det er viktig å ta én kamp av gangen.

- Alt kan forandre seg hver uke. Kanskje kan vi være tilbake på toppen igjen neste uke.

- Min beskjed til fansen er å forholde seg rolig. Jeg kan se at folk har mye selvtillit i øyeblikket, og det er bra. Vi må forbli positive og se hva som skjer.

Tony Barrett i Liverpool Echo hevder at Liverpool har trukket seg ut av jakten på David Silva fordi Valencia krever for mye i overgangssum, anslagsvis £25M. I tillegg sies det å være andre problemer som setter kjepper i hulene for en mulig avtale. Liverpool kommer ikke til å gjenoppta interessen for spilleren såfremt ikke La Liga-klubben senker sitt prisforlangende.