Hertha i samtaler med Voronin

Hertha Berlin ønsker å beholde Voronin. Spiller, agent og klubb har hatt positive samtaler om å forlenge samarbeidet. Hertha ønsker trolig en ny låneavtale.

Andriy Voronin har hatt en suksessfull første halvdel av sesongen i tysk Bundesliga. Ukraineren har scoret seks mål på 16 kamper for Hertha Berlin, inkludert to nettkjenninger i 2-1-triumfen mot Bayern München på lørdag. Seieren sendte hovedstadsklubben til topps på tabellen.

Voronin uttrykte nylig at han var åpen for en retur til Anfield når låneavtalen utløper etter sesongen, men nå virker det som 29-åringen kan bli værende i Hertha Berlin. En permanent avtale er lite trolig da Hertha ikke er villig til å betale de £4,4M Liverpool krever for angriperen, men lønnen skal klubb og spiller greie å bli enige om.
- Ja, vi har snakket for første gang, bekrefter Voronin overfor tyske Bild.

- Det var en god samtale, og jeg tror vi er på god vei, fortsetter Andriy Golovach, spissens agent.

Hertha ønsker å sikre seg spilleren så fort som mulig, og klubbenes generalmanager Dieter Hoeness har tro på at en avtale kan la seg gjennomføre.
- Begge parter er villig til å fortsette. Vi setter virkelig pris på Andriys prestasjoner, uttaler Hoeness.

- Hans scoringer, hans erfaring og hans oppførsel. Han har også sagt at Hertha er en prioritet for ham fordi han liker klubben og byen svært godt.

- Vi vet at vi må jobbe med løsninger for dette.