Hicks i minst fem år til

Tom Hicks sier at han vil forbli eier av LFC i minimum fem år til. Kan ikke snakke for George Gillett. 6-9 måneder før ny daglig leder er på plass.

Sky Sports News melder at Tom Hicks akter å fortsette som eier av Liverpool FC i minst fem år til. Texaneren sier han ikke kan snakke for George Gillett i så måte. Når det gjelder planene for nytt stadion, så er det fortsatt ikke satt noen dato for når byggingen av dette skal starte. Hicks sier også at han hele tiden trodde at Rafael Benitez ville skrive under den nye kontrakten, selv om forhandlingene trakk ut i tid.

- Jeg var aldri, på noe tidspunkt, bekymret for at han ikke ville skrive under, sier Hicks.

- Jeg var aldri bekymret for at vi ville miste Rafa Benitez. Slike forhandlinger er kompliserte. En femårskontrakt er komplisert, så jeg er bare glad for at det endelig er i boks.

Hicks avviser påstander om at forsinkelsene skyldes intern maktkamp i klubben.

- Media påstår det, men det var egentlig aldri sant. Jeg hadde en samtale med Rafa for et par måneder siden, og han gjorde det helt klart at han vet at en manager ikke kan ha fullstendig kontroll over transferbudsjettet. Han har hatt sine frustrasjoner de siste fem årene, og disse har blitt gjengitt i media. Han vil nå komme med sine anbefalinger om hvilke spillere han ønsker at vi skal kjøpe, og så vil den nye daglige lederen, eierne og styret ta den endelige avgjørelsen når det gjelder finansieringen. Det er måten det må være på.

- Fra supporternes ståsted må det være flott at kontrakten ble underskrevet nå etter den utrolige uken vi har hatt på banen. - Vi har fortsatt sjansen til å ta igjen Manchester United. Det er ikke en stor sjanse, men det er en sjanse.

Texaneren innrømmer også at det nok vil gå 6-9 måneder før Rick Parrys arvtager i stillingen som daglig leder vil være på plass.