Hicks jakter investorer igjen

Ifølge engelske aviser skal Tom Hicks ha sendt ut følere i håp om å selge 25 prosent av Liverpool. Reservene i prestisjefylt oppgjør i kveld.

Vil selge for £100M
Alle de engelske avisene har i dag åpenbart fått lekket de samme opplysningene om at Tom Hicks har kontaktet firmaet Merrill Lynch om muligheter til å få solgt 25% av aksjene i LFC.

Det antas at man vil be om ca £100M for aksjene som vil bli en minoritetspost for interesserte investorer.

Det er ikke klart om Hicks gjør dette på egne vegne, på vegne av George Gillett eller på vegne av begge de amerikanske eierne. Et salg skal uansett ikke sørge for at man mister majoriteten av aksjene.

Det er bare noen dager siden Liverpool FC slo seg på brystet og annonserte sin største sponsoravtale gjennom tidene med Standard Chartered som ny trøyesponsor. Tom Hicks hevdet også nylig at "vårt mål er å få mindre gjeld enn noen av de andre toppklubbene, det er noe vi har lovet og som vi vil holde".

Det har tidligere vist seg vanskelig å skape interesse for en minoritetspost i Liverpool FC, men de siste rapportene vil igjen skape usikkerhet i hvor stor grad Hicks og Gillett har planer om å eie klubben på lang sikt.


Reservene mot Man Utd
Liverpools reserver spiller i kveld hjemme mot Manchester United på Prenton Park. Avspark er kl 20.30. Vi kommer tilbake med lagoppstilling senere i dag og vil oppdatere kontinuerlig fra kampen med hurtige rapporter.