Hicks selger Rangers likevel?

Tom Hicks gjør nok en helomvending, og ser ut til å ville selge baseballklubben Texas Rangers likevel. Det melder SportsProMedia. Seks potensielle kjøpere har meldt sin interesse.

Det er ikke mer enn et par uker siden samme medium meldte at Hicks ikke kom til å selge baseballklubben. Men nå kan det altså likevel gå mot et salg som vil innbringe 600 millioner dollar for Liverpool-eieren.

Hicks, som oppløste Hicks Sports Marketing Group i sommer, måtte ha hjelp av Major League Baseball til å betale spillerlønningene i Texas Rangers i august. Men trass i dette virket det ikke som han aktet å selge laget på det tidspunkt.

- Det finnes en måte å beholde laget på, som jeg jobber med. Vi får se, sa han den gangen.

Nå refererer imidlertid SportsProMedia til kilder som står Hicks nært, som insisterer på at amerikaneren kommer til å selge baseballklubben.

Ifølge Sports Business Journal skal Texas Rangers ha mottatt brev fra så mange som seks mulige kjøpere.

- Prosessen går fremover, og vi har blitt oppmuntret av det som nå skjer, uttaler Bob DuPuy, som er president i Major League Baseball.

Et salg av Texas Rangers vil forhåpentligvis føre til at Liverpool FC får mer oppmerksomhet og finansiell støtte fra Hicks.