Hicks stopper markedsføring

Tom Hicks har oppløst sitt markedsføringsfirma Hicks Sports Marketing Group, mens man håper å få inn en kjøper for hans baseballklubb Texas Rangers.

Mens George Gillett kun mangler en godkjenning fra den nasjonale ligaen på å få solgt ishockeyklubben Montrael Canadians, ventes Tom Hicks å bli presset til å selge baseballklubben Texas Rangers med det første.

Hicks har nå lagt ned Hicks Sports Marketing Group (HSMG), som hadde som mål å selge annonser og skaffe sponsorer til texanerens sportsforetak. De ansatte er blitt fordelt hos Rangers og ishockeyklubben Dallas Starsm og hjemmesiden til HSMG er allerede nede.

- Dette er en naturlig utvikling når det ikke er behov for slik service, vi strømlinjeformer selskapet, sier Hicks i en kommentar. - Dette er fornuftig av flere årsaker.

- Du kan ikke fortsette å bruke penger hvis laget taper penger. Vi er fast bestemte på å skape så mye inntekter som mulig for hvert lag, og det er en av årsakene til at vi har forandret på ting. En av våre største utfordringer nå er å finne muligheter i markedet og kunne selge våre lag.