Hint om helrød debut

Engelske medier tror Alberto Aquilani kan få noen minutter på banen i morgendagens reservelagskamp mot Sunderland, i så fall hans første i Liverpools trøye.

Alle rundt Liverpool FC tørster etter å se sommerens dyreste kjøp Alberto Aquilani i aksjon for de røde for Anfield, og endelig ser det ut som at utålmodigheten snart kan bli stagget.

Italieneren er tilbake i full trening, det har Rafael Benitez bekreftet. Manageren uttalte i går at det ville gå 2-3 uker før man håpet at midtbanemannen ville kunne influere førstelaget, men det var underforstått at 25-åringen var i kampform.

Inntil da vil Liverpool prøve å matche Aquilani etter beste evne. Trykkokeren mot Manchester United på søndag er neppe aktuell, og i forhold til offisiell kamp vil være mer naturlig at Liverpools nr.4 får noen minutter mot et ungt Arsenal i Carling Cup til neste uke. Siden kan en anta at spilleren kan bli aktuell for troppen, og da i hovedsak benken, i de neste kampene mot Fulham, Lyon og Birmingham før neste internasjonale opphold i to uker midtveis i november. Til hjemmekampen mot Manchester City 21.november bør det være et realistisk håp at Alberto er et naturlig startvalg.

I morgen spiller imidlertid reservene kamp hjemme mot Sunderland, og engelske nettsteder tror at Alberto Aquilani kan være aktuell for noen minutter i den kampen. Det vil i så fall være første gang at romeren kan ta på seg den røde trøya, og vil eventuelt sørge for et sterkt oppsving i publikumsbesøket på Prenton Park.



Alberto Aquilani (skimtes i bakgrunnen) trener nå sammen med Steven Gerrard, Jamie Carragher & Co.