Hobbs smigret over interessen

Leicester ønsker å hente Jack Hobbs på permanent kontrakt. Spilleren er smigret over interessen. Lauri Dalla Valle er fornøyd med sesongen og tilværelsen i England.

Leicester-manager Nigel Pearson bekrefter at "The Foxes" ønsker å kjøpe Jack Hobbs. 20-åringen har tilbrakt hele sesongen på lån hos Midlands-klubben, og har vært sentral i klubbens jakt på opprykk. Han har ett år igjen av sin kontrakt med Liverpool, og Leicester vil trolig komme med et bud på spilleren til sommeren.
- Hvis du antyder at jeg kanskje er interessert i å hente ham hit, er det korrekt, sier Nigel Pearson til Leicester Mercury.

Jack Hobbs er svært smigret over managerens uttalelser, og synes at han har blitt en bedre spiller under oppholdet hos lederlaget i League One.
- Det han sa gir selvtilliten et flott løft. Jeg er veldig lykkelig her. Jeg føler at jeg har utviklet meg som spiller denne sesongen, og det har virkelig vært til nytte for meg.

Dalla Valle fornøyd med sesongen
Lauri Dalla Valle er svært fornøyd med denne sesongen. Finnen har scoret 15 mål på 23 kamper for Liverpools juniorlag, og har også debutert på reservelaget.
- Det har vært et stort steg fremover å spille for U18. Det er veldig annerledes enn den fotballen jeg var vant til å spille i England. Tempoet er høyere. Det er mye mer fysisk, men jeg liker det, sier Dalla Valle til liverpoolfc.tv.

-  Da jeg kom i januar i fjor, spilte jeg omtrent fem måneder for U16 først. Jeg tok så skrittet opp et nivå, og jeg dro nytte av en god pre-season. Det har gått bra for meg så langt. De beste kampene er alltid de tøffeste.

17-åringen er ikke i tvil om hva som har vært høydepunktet hittil i 2008/09.
- Jeg tror at jeg må velge kampen mot Bristol Rovers i juniorcupen. Jeg hadde ikke ballen så mye, men fikk to sjanser og scoret to mål. Kampen gikk til straffespark, og jeg scoret også i straffesparkkonkurransen. Det var en fantastisk kamp som vi vant til slutt, og det var veldig spennende å spille i den.

Den finske U19-landslagsspilleren fikk spilletid for reservelaget mot Wigan og Blackburn.
- Det var flott fordi det var et nytt steg fremover for meg. Det gikk bra begge gangene. Igjen var tempoet litt høyere enn hva jeg har vært vant med. Og det er også fysisk vanskeligere. Jeg var fornøyd med min opptreden. Jeg hadde en målgivende mot Blackburn på Ewood Park. Støtteapparatet virket fornøyd med meg. De ba meg om å fortsette slik.

Dalla Valle synes det har gått bra å flytte fra Finland til England.
- Det har godt veldig bra. Alle menneskene er vennlige. Hvis jeg trenger hjelp, er det alltid noen der. Det er flott å vite. Guttene har hjulpet meg mye med språket, og jeg har lært meg noen ord scouse. Da jeg først kom hit, ble jeg overrasket over dialekten. Jeg kunne håndtere engelsk, men da jeg hørte scouse, tenkte jeg: "Hva er dette?". Etter tre måneder ble jeg vant til det, og jeg forstår det ganske bra nå.