Høyreback-problem mot Birmingham

Mot Birmingham kan Liverpool få et høyreback-problem. Jamie Carragher og Philipp Degen er suspendert, mens Martin Kelly og Glen Johnson trolig ikke blir kvitt sine skader i tide.

Jamie Carragher og Philipp Degen er suspendert til mandagens kamp mot Birmingham, etter at duoen pådro seg røde kort mot Fulham. I tillegg er Glen Johnson og vikar Martin Kelly skadet. Dermed er det et åpent spørsmål om Liverpool stiller med tre eller fire i backrekka mot Birmingham.

Førstevalget på høyrebacken, Glen Johnson, har imidlertid full tillit til at hans lagkamerater skal klare brasene på Anfield mandag kveld, uansett hvem som er å finne i forsvarsrekka.

- Folk snakker stadig vekk om at vi er ute av kampen om ligamesterskapet. Det gjorde de allerede etter tapet i seriepremieren. Men alle vet at en ligasesong er lang og tøff. Det eneste vi kan gjøre er å ta en kamp om gangen. Det er en klisjé, men det er like fullt sant, sier Johnson til LFC Weekly.

- Vi har en fantastisk spillertropp. Alle har vært skuffet over prestasjonene og resultatene så langt, fordi vi har potensial til å gjøre det langt bedre, legger han til.

- Vi har tro på at vi er i stand til å vinne uansett hvem vi møter, men vi har hatt mye motgang denne sesongen. Vi har rett og slett hatt mye uflaks, og det har kostet oss poeng.