Huddersfield håper på Kelly

Huddersfield ønsker gjerne å hente Martin Kelly på nytt låneopphold, men først skal Rafael Benítez se spilleren i aksjon under pre-season.

Liverpool ønsker å se nærmere på Martin Kelly under pre-season før de bestemmer seg om de skal leie ut forsvareren igjen. 19-åringen spilte syv ligakamper for Huddersfield forrige sesong, og League One-klubben er svært interessert i å hente ham på nytt. De er på utkikk etter en spiller som kan opptre på høyrebacken etter at Andy Holdsworth forsvant.
- Vi har tett kontakt med Liverpool over Martin, og jeg vet at de var fornøyd med hvordan det gikk da han var her forrige sesong, sier Huddersfield-manager lee Calrk til Huddersfield Daily Examiner.

- De har DVD-er av hver kamp han spilt, og de hadde også representanter på en rekke av kampene.

- Nå vil de først se hvilken effekt låneopphold har hatt når det gjelder karrierefremskritt, så vil de ta en nærmere kikk på ham under pre-season før de tar en avgjørelse.

- Hvis du føler at han vil ha godt av et nytt opphold, så vil forhåpentligvis måten vi håndterte forrige sesongs overgang sette oss først i rekken.

- Men vi har også en saksmappe med potensielle transfermål dersom vi har behov for å hente inn en høyreback.

To faktorer taler i mot et nytt låneopphold for Martin Kelly. Liverpool har dårligere dekning på stopperplass etter at Sami Hyypiä bestemte seg for å gå til Bayer Leverkusen. I tillegg trenger de røde åtte hjemmeproduserte spillere i Champions League-troppen på 25 spillere. Rafael Benítez har allerede gitt uttrykk for at han ønsker å benytte unggutter som Martin kelly og Mikel San Jose i sesongforberedelsene.
- Vi skal se på de unge spillerne under pre-seaosnon og vi kan jobbe med ulike scenarioer. Vi skal iaktta dem alle. Deretter skal vi bestemme oss. De er unge spillere med stor fremtid her. Det avhenger av dem, og det avhenger av om vi kan finne noen i markedet som kan passe for oss til en riktig pris, har Benítez uttalt.

Liverpool spiller første preseason-kamp mot St. Gallen 15.juli. Martin Kelly vil nok få avbrudd i sesongforberedelsene ettersom England U19 skal spille EM-sluttspill i Ukraina fra 21.juli til 2.august.