Hughes vil satse på kontringer

Mark Hughes håper Manchester City får rom til å angripe i når de gjester Anfield, og tror Liverpool er reelle tittelutfordrere i år. Skadenytt City.

Manchester City har vist svak form på bortebane denne sesongen, men Mark Hughes håper Liverpool kan styre kampen på Anfield så de lyseblå kan få rom å angripe i. Tidligere i sesongen har City blitt lokket fremover på banen i bortekampene. Det har ikke vært noen fordel for Mark Hughes' mannskap.
- Det er alltid en test å dra til Anfield, men vi vil gi det en god start. De må komme ut og prøve å vinne kampen, så forhåpentlig som vil det gi oss rom bak dem som vi kan utnytte, sier Mark Hughes til Manchester Citys offisielle nettsted.

- De har blitt frustrert av andre lag på Anfield. Vi må sørge for at vi legger grunnlaget for å vinne kampen.

- Vi må være gode og solide, men bli bedre på dødballer så vel som å stå på helt til slutt fordi vi har scoringer i oss, noe vi viste mot København. Vi må vise alt dette mot Liverpool.

- Når lagene kommer ut og angriper oss, vil vi alltid være en trussel den andre veien. Vi har til tider slitt på bortebane når det andre laget ikke angriper. Vi ender opp som et hjemmelag og blir fanget opp av den sugende kraften.

Mark Hughes mener at Liverpool har en god sjanse til å vinne Premier League denne sesongen.
- De er reelle utfordrere i år. De har vært blant de fire beste i noen år, men har ikke vært i nærheten av å kjempe om tittelen. Om de havner jevnt med Manchester United i år, det gjenstår å se.

- Liverpool har gjort en bedre kamp ut av det, og kanskje har det kommet etter mindre rullering på spillere. De har tidligere blitt kritisert for å endre på laget, men i år har de ikke gjort det, og som en konsekvens er de bedre utfordrere.

Skadenytt City
Richard Dunne har gått glipp av de fire seneste kampene etter at han ble utvist i 1-0-seieren mot Wigan. Midtstoppren forventes å beholde plassen etter å ha spilt i det uavgjorte oppgjøret mot FC København på torsdag. Hughes må ta en avgjørelse om hvordan han skal få en best balanse i laget når Nigel de Jong er tilgjenglig etter å ha vært cuptied i midtuken. Nedhum Onuha og Vincent Kompany har spilt stoppere i Dunnes fravær. Micah Richards gikk glipp av forrige ukes tap mot Portsmouth, men var tilbake på torsdag. Shaun Wright-Phillips soner karantene. Gelson Fernandes er trolig fortsatt ute med en hamstringskade. Valeri Bojinov er på vei tilbake etter å ha røket akillesen i sesongens første Premier League-kamp, og spilte reservelagskamp i midtuken. Daniel Sturridge (lyske) og Michael Johnson (lyske) har mindre skader. Dietmar Hamann (ankel/fot), Benjani (hamstring) og Martin Petrov (kneoperert) er alle langtidsskadet.