Hull interessert i Pennant

Manager Phil Brown innrømmer at man gjerne vil kjøpe Jermaine Pennant. Steven Gerrard på månedens lag for november i World Soccer.

Ettertraktet Pennant
Det er en såkalt dårlig skjult hemmelighet at Liverpool gjerne vil cashe inn for Jermaine Pennant i januar. En mulig overgang til Real Madrid synes å gå i vasken, og selv om spilleren selv har antydet at det vil bli vanskelig å forlate de røde til fordel for en annen klubb i Premier League synes han ikke å ha noen fremtid på Anfield.

Wigan er en av flere klubber som har vist interesse for høyrevingen, og nå bekrefter også Phil Brown hos Hull at man gjerne vil sikre seg Pennant.

- Jeg vil være veldig interessert i Jermaine Pennant dersom han ble tilgjengelig for den rette prisen, innrømmer Brown til BBC. - Vi kommer til å forhøre oss om dette.

- Vi har flere jern i ilden, men bare fordi transfervinduet nå er blitt åpnet betyr det ikke at alle klubber vil handle med en gang. Ofte starter det med at de store guttene begynner å gjøre sin business, og så følger de andre etter i kjølvannet.


God november for Stevie G
Fotballmagasinet World Soccer kårer hver måned det beste laget i Europa. Steven Gerrard kom med blant de elleve utvalgte i november.

Månedens lag i november: Cesar (Inter); Alves (Barcelona), Chiellini (Juventus), Terry (Chelsea); Gerrard (Liverpool), Xavi (Barcelona), Ribery (Bayern München); Messi (Barcelona), Del Piero (Juventus), Anelka (Chelsea), Ibisevic (Hoffenheim).