Hull-manager under press

Fansen har begynt å vende seg mot Phil Brown, da resultatene har gått den veien høna sparker etter en god start på fjorårets debutsesong i Premier League.

Den som følger Hull vil trolig ikke ha de største forhåpninger foran et møte med Liverpool på Anfield, selv om "tigrene" greide 2-2 forrige sesong. En skikkelig smell kan imidlertid legge mer press mot manager Phil Brown, som opplevde at deler av hjemmepublikumet begynte å rope på hans avskjed under 0-4 tapet mot Everton i Carling Cup denne uka. Solbrune Brown innrømmer at Liverpool nok må ha en dårlig dag dersom man skal håpe på poeng med hjem fra Merseyside.

- Det er ikke hyggelig at folk ønsker at du skal få sparken, men det er en del av dette yrket, sier Brown foran kampen mot de helrøde.

- Vi har nå 21.000 med sesongbillitt og har om lag 25.000 i snitt på våre hjemmekamper. Halvparten av disse kjenner trolig bare til våre to siste år. Det har vært en suksess uten sidestykke. Plutselig får du en liten downperiode og folk vil ha deg ut.

- De virkelige supporterne, og de vil være her i morgen, de støtter laget sitt skikkelig når vi spiller borte. De vet hva dette dreier seg om. De kjenner til klubbens historie, og hvor langt vi har kommet.

- Det er imidlertid ingen tålmodighet i fotball lengre, og jeg vet hva dette dreier seg om.

- Jeg vet ikke om du kan koble av fra dette og hvorfor skulle jeg koble av fra fotballen? Det er mitt liv.

- Det er viktig at vi viser oss fra en god side, og jeg tror 3000 tilreisende fans vil akseptere det, sier Phil Brown foran morgendagens oppgjør foran The Kop.

- Jeg forventer at spillerne vil spille bra, men jeg er klar over den kvaliteten som Liverpool har og vi er trolig avhengig av å møte dem på en dårlig dag.

- Det vil bli en veldig vanskelig kamp. Jeg forventer ingenting gratis fra Liverpool i den situasjonen de er i.

- Det var trolig noe av det beste vi har spilt hele sesongen, merkelig nok, sa manageren om 0-4 tapet mot Liverpools nabo Everton. - Det som skjer mellom straffefeltene betyr imidlertid ingen ting, det er hva som skjer innenfor straffefeltene som er avgjørende. Det var forskjellen mot Everton.

- Vi må slutte å gjøre feil i vårt eget straffefelt.