Hyggelig forumtur til Sunderland-kampen

Forumturen som LFCSCSB arrangerte i forbindelse med Hull-kampen i desember var så vellykket, at vi ønsket en oppfølger allerede denne sesongen. Valget falt på midtukekampen mot Sunderland, da det var lettest å skaffe billetter til denne.

Det faktum at det dreide seg om en tirsdagskamp, medførte imidlertid at interessen for turen var mindre enn ved de tre tidligere kopforum-turene som har blitt arrangert. Likevel satte en gruppe på ti mann og en kvinne kursen for Merseyside i begynnelsen av mars. Basecamp var lagt til Holiday Inn Express på Albert Dock.

Vi hadde lagt opp til indivduell ankomst og avreise, noe som medførte at sju av de reisende ankom Liverpool dagen før matchen, mens de resterende fire først innfant seg ved Merseys bredder på kampdagen. Dette medførte at det ble litt vanskelig å samle alle til et felles program. Likevel ble felles middag på Jamie Carraghers restaurant Cafe Sports England mandag kveld en hyggelig affære, mens felles lunsj på tapasrestauranten La Vina på kampdagen ble en minst like stor suksess!

"The Park" ble turens mobbeoffer, da han viste overdreven iver etter å bli avfotografert sammen med denne hårfagre Everton-spilleren på La Vina...



...i ren desperasjon etter å rette opp litt av inntrykket, klarte han imidlertid å leite opp denne karen da han like etterpå besøkte Liverpool One.



Shoppingmulighetene i Liverpool One er enorme. Her jakter "Janni" og "Rosså" et kupp på Sports Direct.

Timene før kampstart ble tilbrakt på puben The Park like bak The Kop, der de reisende fikk øvd sangstemmen og frisket opp diverse Liverpool-sanger. Yossi Benayoun og David N'Gog bidro sterk til at turen ble en suksess, med scoringer som sikret 2-0 seier mot gjestene fra nordøst. I timene etter kampen benyttet flere av turdeltakerne sjansen til å feire seieren på kinarestauranten Shangrila, med påfølgende festligheter ved et utested i Mathew Street.

"Oosnes" og "Rosså" hygger seg på puben The Park før kampstart.

For de som ikke hadde hjemreise allerede onsdag, ble fellesprogrammet avsluttet med en busstur til City of Manchester Stadium og kampen mellom City og Aston Villa onsdag kveld. Også dette en kamp hvor resultatet gikk i Liverpools favør. Noen av turdeltakerne klarte også å få med seg en omvisning på Anfield dagen etter matchen.



Sju av turens elleve deltakere samlet på ett brett.