Hyypiä interesserer Wolves

Mick McCarthy innrømmer at vinneren av The Championship gjerne vil hente Sami Hyypiä på gratis overgang. Andre transferrykter involvert Xabi Alonso, Raul Albiol og Adam Hammill.

Sami Hyypiä avslutter en 1-årig kontrakt etter denne sesongen. Sannsynligvis vil 35-åringen få tilbud om ytterligere en sesong på Anfield, og det har også blitt spekulert i om finnen vil bli spurt om å bli medlem av trenerstaben. Hvorvidt den rutinerte forsvareren synes 15 kamper på banen, som han har hatt for Liverpool så langt i 2008/09, er nok til at han vil fortsette i helrødt eller om han føler seg lysten og klar til en trenergjerning gjenstår å se.

Det er ingen tvil om at det vil være en rekke klubber som gjerne ønsker å sikre seg en Sami Hyypiä på Bosman. Manageren for Wolves, som nylig ble klare for Premier League til neste sesong, legger i hvert fall ikke skjul på at han mer enn gjerne kunne ønske seg en lang finne med på lasset.

- Hvis Sami Hyypiä skulle bli tilgjengelig og ønsket å vurdere å komme til Wolves er det glimrende, innrømmer Mick McCarthy.

- Hvis Sami kan komme på Bosman da er det klart jeg vil være interessert, men han har vært linket til nokså mange klubber.

- Vi har allerede begynt å se etter spillere. Vi vil få støtte av formann Steve Morgan. Vi har en klar fordel i at vi kan begynne å starte med dette nå, men play-offs slutter ikke før 25.mai, Premier League er ikke avgjort før 24.mai og FA-Cup finalen er på den 30. Jeg tviler derfor på at noe vesentlig vil bli gjort med klubber i Premier League før etter det.

I haugen av andre transferrykter og spekulasjoner skriver den store spanske avisen AS, i kjølvannet av at Rafael Benitez nå har innrømmet at Liverpool nok må selge for å få nok penger til alle sine transfermål til sommeren, at dette gir håp for Real Madrid og Florentino Perez i å kjøpe Xabi Alonso. Presidentkandidaten Perez har Alonso på sin skryteliste over spillere han gjerne vil hente til Santiago Bernabeu dersom han vinner valget.

Nettsiden til Sky Sport mener at klubber som Bolton, West Bromwich og Wolves alle følger Adam Hammill og hva han har prestert på utlån til Barnsley. Godt vingspill av 21-åringen skal også ha interessert trenerstaben til England U21. Hammill har kontrakt med Liverpool fram til 2011.

Sky Sports melder at sportsdirektøren i Valencia, Fernando Gomez, antyder at Liverpool har vist interesse for Raul Albiol. Den 23-årige midtstopperen nevnes som en mulig erstatter dersom Daniel Agger ikke skriver under ny kontrakt med de røde.
- Situasjon er uforandret og vi er tvunget til å selge spillere, innrømmer Gomez til tross for bra sportslige prestasjoner fra Valencia denne sesongen. - Vi vet det er interesse fra England men vi har ikke mottatt et formelt bud på Raul. Vi er imidlertid klar over at de røde (Liverpool) har hatt speidere her de siste månedene.
Albiol selv har tidligere bekreftet at han gjerne ønsker å spille i Premier League.