Ikke alvorlig for Riera

Benítez forteller at skaden til Albert Riera ikke er så alvorlig som den så ut. Kun et overtråkk for den spanske landslagsspilleren. Manageren tror det var en underholdende kamp for supporterne.

Det så dramatisk ut da innbytter Albert Riera måtte gi seg etter å ha sklidd på Bislett. Spilleren måtte rett ut for behandling, og ble så byttet ut og båret ut på båre. Heldigvis var ikke skaden like alvorlig som man fryktet.

- Han vrikket ankelen, men jeg tror ikke det er alvorlig. Vi måtte bytte han ut, for det er alltid best å være forsiktig med slikt, sier Rafa til Liverpoolfc.tv.

Benítez mente det var en åpen kamp med mange sjanser, og underholdende for de 14.800 supporterne på Bislett.

- Vi hadde mange sjanser fremover. Det var en åpen kamp, og de var gode på kontringer. Jeg tror det var en god kamp for supporterne.  Det var mye positivt å ta med seg, og jeg ser at kampformen på flere av spillerne er i bedring. Noen av de er slitne, men vi jobber fortsatt med det.

- Voronin og NGog jobbet hardt i førsteomgang med god bevegelse. Babel var god på å utfordre motspillerne. I andreomgang kunne du se kvaliteten på Gerrard og Mascherano. Laget som helhet var bra, men et par spillere var hakket bedre.

Benítez synes også at Diego Cavalieri imponerte i kveld.

- Han er en fantastisk profesjonell, og en veldig god målvakt. Det kunne du se i kveld på alle redningene han gjorde. Jeg er veldig fornøyd med han, fordi han til tross for få kamper spiller bra, avsluttet Rafa.