Ilddåp for San Jose?

San Jose er i Athletic Bilbaos tropp til supercup-finalen mot Barcelona. Flynn nettet for Falkirk. Threlfall debuterte. Simon presenteres mandag. Relasjoner til Cordoba. Idrizaj til Swansea.

Mikel San José er med i Athletic Bilbaos 18-mannstropp til returoppgjøret i den spanske supercupen. Barcelona vant den første kampen 2-1. Returen spilles på Camp Nou i morgen klokken 22.00.

Ryan Flynn sendte Falkirk i ledelsen i det 25.minutt. Bortelaget Hibernian slo tilbake og vant til slutt 3-1. Flynn var på banen samtlige minutter.

Robbie Threlfall ble i går utlånt til Northampton Town frem til 19.september. Venstrebacken satt på benken, men ble byttet inn på overtid da "The Cobblers" beseiret Bournemouth 2-0 hjemme.

Andras Simon skal lånes ut til Cordoba CF i Segunda Division for hele 2009/10-sesongen. Presentasjonen av ungareren er utsatt til mandag klokken 12.30. Nettstedet eldiadecordoba.es skriver at 19-åringens kontrakt med Liverpool utløper sommeren 2010, og da er det meget mulig at spilleren kommer til å forhandle fritt med ny arbeidsgiver. Det kan ikke utelukkes at Cordoba CF ønsker å sikre seg Simon på permanent basis.

Det finnes faktisk gode relasjoner mellom Cordoba CF og Liverpool FC . Miguel Reina, Pepe Reinas far, har tidligere spilt for Cordoba, og er nå rådgiver i klubben. Pedro Campos har både vært spiller og trener i den spanske klubben, men jobbet også i fem år sammen med Rafael Benítez.

Den tidligere reservelagsspilleren Besian Idrizaj har signert for Swansea. 21-åringen sto over dagens kamp mot Coventry fordi han ennå ikke hadde fått internasjonal klarering. Østerrikeren har det seneste året spilt for FC Eilenburg i tysk regionalliga.