Imponerende debut av Kelly

Martin Kelly spilte sin første kamp for Huddersfield i League One-oppgjøret mot Bristol Rovers. Manager Lee Clark var strålende fornøyd med debutanten.

Martin Kelly fikk sin etterlengtede debut for Huddersfield i dag da "The Terriers" vant 2-1 borte mot Bristol Rovers. Forsvarsspilleren var på banen hele kampen, men spilte i en uvant rolle på venstre back. Han sto for assist til utligningsmålet. Huddersfield-manager Lee Clark hadde kun rosende ord å komme med om 18-åringen.

- Dagen ble beseglet med en av de beste debutene jeg har sett fra Martin Kelly, som ikke engang spilte i sin ordentlige posisjon. Jeg har sagt til ham at vi ser frem til å se ham i hans normale rolle dersom dette er hvordan han opptrer i en uvant posisjon. Jeg tror at han nyter det å spille fotball.

- Jeg vil måtte jobbe med spansken min veldig raskt så jeg kan spørre herr Benítez om et sesonglangt lån neste sesong hvis han fortsetter i tilsvarende spor. Det er veier vi utforsker. Vi ønsker å forsøke å låne noen spesielle talenter som Martin fra Premier League. Hvis de kan hjelpe oss på vei, jo bedre for oss.