Indisk investor i kulissene

En representant for ”GMR Group” ble vartet opp i forbindelse med kampen mot Arsenal sist uke, i første rekke i håp om å sikre en sponsoravtale men det spekuleres også i oppkjøp.

Engelske søndagsaviser har i dag den samme saken, om at en fremtredende representant for GMR var gjest på 4-4 kampen mot Arsenal. Formann i GMR, Grandhi Mallikarjun Rao, er milliardær i pund.

Ifølge Chris Bascombe i News of the World ble samtaler opprinnelig startet med Tom Hicks angående en mulig sponsoravtale, men GMR skal også ha vist stor interesse for å investere mer i sport etter at de driver cricketlaget Delhi Daredevils.

58 år gamle Rao, har tjent sine milliarder på bygg og anlegg og opprettet nylig et firma med tanke på å investere i sport, hvor engelsk fotball skal vurderes som mest attraktivt.

En kilde til News of the World kunne fortelle: "GMR Group ble invitert av Hicks og deres representant så kampen mot Arsenal fra direktørboksen sammen med Tom jr. Det var helt klart at representanten var en fan. Når du ser på selskapets engasjement i sport er det nøyaktig en slik type partner som Tom er på utkikk etter."

Ifølge søndagsavisene, som opplagt har fått lekket de samme informasjonene, har Liverpool også diskutert en ny avtale med Carlsberg verdt £60-80M, men danskene har så langt ment at forlangende er for høyt.