Indisk milliardær interessert i LFC

The Times skriver at representanter for en uidentifisert indisk forretningsmann hadde møte med George Gillett på søndag. Avtale om LFC akademier i Saudi Arabia og Nord-Afrika.

Tony Barrett i The Times hevder at representanter for en indisk milliardær, som har skapt sin formue gjennom kraftindustri, hadde samtaler med George Gillett over en middag i sentrale London på søndag.

Rafael Benitez har samtidig avvist at nye spekulasjoner om klubben og eierskap er distraherende for laget. "Jeg snakket med George etter kampen mot Hull på lørdag og vi snakket bare om fotball. Jeg var avslappet fordi vi hadde vunnet."

Prince Faisal bin Fahd bin Abdullah al-Saud skal ha bekreftet at man har gjort en avtale med Liverpool FC som vil gjøre at to akademier vil bli åpnet, et i Saudi-Arabia og det andre i Nord-Afrika.

Prince Faisal har også gjort en avtale med Gillett om et samarbeid i den amerikanske bilsporten NASCAR, hvor Gillett eier et team.

"Hans høyhet Prince Faisal uttalte at partnerskapet med George Gillett vil bli en god tilvekst til F6. Dette samarbeidet vil bidra til store investeringer i fotball, bilsport og sportsmedia i Saudi Arabia og Midtøsten", heter det i en uttalelse fra investeringselskapet F6.

George Gillett er for tiden i Italia i forbindelse med Liverpools kamp med Fiorentina, og har så langt nektet å kommentere de siste dagers hendelser.