Ingen debut for Kelly

For tidlig å la Kelly slippe til, mente Huddersfields manager. Gulácsi reddet mesterlig mot ”The Terriers”. Tap for Hobbs. Ajdarevic glad for låneavtale. 0-0 for Lindfield. Tap for skadet Flynn.

Kelly på benken - Gulácsi storspilte
Martin Kelly satt på benken hele kampen da Huddersfield beseiret Peter Gulácsis Hereford 1-0 på Edgar Street. Den ungarske keeperen sto for tre flotte redninger. Huddersfield-manager Lee Clark forklarer hvorfor det ikke ble spilletid på Martin Kelly.
- Martin Kelly har kommet hit. Han har spilt på veldig høyt nivå, så nå er det press på alle forsvarsspillerne her. Han besitter virkelig kvalitet, og han kommer til å bli benyttet på et tidspunkt.

- Vi kunne ikke sette ham inn i startoppstillingen i dag ettersom avtalen ble gjort i siste minutt torsdag kveld. Han møtte guttene først i går.

- Vi trener ikke for lenge på en fredag grunnet energinivået. Jeg følte ikke at det var lenge nok til å kaste ham på dypet direkte. Han kjenner spillerne bedre nå, og det virker som han bringer lykke, så nå får han tilbringe en stund her!

Tap for Hobbs
Leicester tapte 0-2 i toppoppgjøret borte mot Peterborough. Jack Hobbs var den eneste av de utlånte Liverpool-spillerne i League One-klubbens som var i 16-mannstroppen til kampen. Midtstopperen var på banen samtlige 90 minutter. David Martin er fortsatt ute.

Ajdarevic glad for låneavtalen
Astrit Ajdarevic har ingen fremtid i Liverpool. Midtbanespillerens kontrakt med Liverpool utløper etter sesongslutt, og ble utlånt til Leicester på lånevinduets siste dag (torsdag). Tidligere i vinter virket han å være på vei til Blackburn etter et prøvespill der.
- Alt var klart. Jeg skulle skrive under 1.januar og gjøre debut i en cupkamp dager senere, uttaler Astrit Ajdarevic til Hallands Nyheter.

Så fikk Paul Ince sparken.
- Etter det hørte jeg ingenting. Det var tungt, og mange tanker surret i hodet mitt i tiden etterpå.

19-åringen er derfor glad for at League One-klubben nå har hentet ham på lån ut sesongen.
- Du må ta de sjansene du får. Det var ingenting å tvile på når de tok kontakt. Jeg har ikke spilt kamper på to måneder.

Svensken håper at han snart får sjansen på Leicesters førstelag.
- Jeg har ingen forventinger om å få spille allerede nå. Men om to kamper håper jeg å få spille. Jeg er med i A-lagstroppen og skal ikke spille noen reservelagskamper i hvert fall. Da får jeg like bra trening på A-lagets treninger.

Leicester er på god vei tilbake til The Championship til tross for dagens tap mot Peterborough.
- Klubben satser allerede på neste år, og de prøver spillere. De vil bli kjent med meg som person og som spiller. Jeg er glad for at jeg fikk sjansen.

- Det er som sentral midtbanespiller eller hengende spiss som de vil bruke meg. Det passer bra. Manageren tror på meg, og det blir en ny opplevelse. Nå vil jeg bare spille kamper på et A-lag.

Ajdarevic har allerede flyttet fra Liverpool til Leicester, og han bor i en leilighet i sentrum.

Målløst for Lindfield
I League Two spilte Craig Lindfield samtlige minutter i det målløse borteoppgjøret mot Rotherham.

Tap for Flynn
Wrexham tapte 0-1 på fremmed gress mot Histon i Blue Square Premier. Ryan Flynn ble byttet ut i det 60.minutt. Midtbanespilleren har slitt med en liten skade siden mandag.