Ingen feide mellom Rafa og Del Bosque

Vicente Del Bosque tilbakeviser at han er på kollisjonskurs med Rafael Benitez når det gjelder bruken av Liverpool-spillere på det spanske landslaget. Dialog mellom duoen sist fredag.

Spanias landslagssjef, Vicente Del Bosque, benekter at det hersker en anspent tone mellom ham og Liverpool-manager Rafael Benitez vedrørende bruken av Liverpools spillere på landslaget. Benitez er som kjent ikke helt komfortabel med at Fernando Torres skal spille morgendagens landskamp mot England, men Del Bosque hevder at Liverpool-manageren ikke har fremmet noen krav eller ønsker om hvordan de fem Liverpool-spillerne skal benyttes.

- Det er logisk at alle beskytter sine egne interesser, men landslaget må settes høyere enn alt annet. Vi har imidlertid aldri tvunget spillere til å spille for landslaget. Vi har nok spillere. Benitez har ikke fremmet noen spesifikke krav om at vi ikke skal benytte hans spillere, og derfor faller ansvaret for laguttaket på meg, uttaler Del Bosque til Radio Marca.

- Jeg snakket med Benitez på fredag, og han fortalte meg at det som var skrevet i pressen ikke er sant. Og jeg tror ham når han sier det, legger landslagssjefen til.