Ingen henvendelse på Amorebieta

Athletic Bilbao og spillerens agent bekrefter at Liverpool ikke har kommet med noen forespørsel på midtstopperen Fernando Amorebieta. Lokalavis hevder LFC er interessert i Steven Taylor.

Daily Mirror skrev i går at Liverpool var interessert i Atheltic Bilbaos midtstopper Fernando Amorebieta, og en overgangssum på £10M ble nevnt. Athletic Bilbao avviser at Liverpool har vært i kontakt med dem angående spillerens tilgjengelighet. 24-åringen har også en utkjøpsklausul på £26M. Det virker også lite sannsynlighet at Liverpool nå kan gå til innkjøp av en ny midtstopper med kun £2M igjen på overgangsbudsjettet.
- Spilleren er ikke til salgs, og vi har ikke mottatt noen henvendelse fra Liverpool, uttaler Atheltic Bilbaos president Fernando Macua.

- I øyeblikket er han et nøkkelmedlem i spillerstallen vår. Vi har ingen interesse i å la ham gå.

Det har også versert rykter om at Liverpool har nevnt sin interesse for Amorebieta i forbindelse med utlånet av Mikel San José til nettopp Ahletic Bilbao. Spillerens agent bekrefter at det ikke har vært noen henvendelse på spilleren.
- Ingen fra Liverpool har kontaktet meg. Av den grunn vil jeg tro at denne historien bare er et rykte funnet på av avisene, sier han.

Newcastles Steven Taylor linkes
Selv om Liverpool har svært lite penger å bruke på spillerforsterkninger før overgangsvinduet stenger, fortsetter spekulasjonene om kjøp av ny midtsopper. Ifølge The Shields Gazette, lokalavis i nordøst, settes nå Newcastles Steven Taylor i forbindelse med en overgang til Liverpool. Aston Villa skal også være interessert, mens Everton allerede har kommet med en henvendelse på spilleren som er verdsatt til £10M, men "The Toffees" har ennå til gode å legge inn bud.