Ingen ønsker å møte Liverpool

England har fortsatt fire lag med i Champions League, Spania to, og Portugal og Tyskland ett hver. Liverpool virker å være laget som alle de andre håper å unngå i kvartfinalen.

Liverpool, Arsenal, Chelsea, Manchester United, Barcelona, Villarreal, Porto og Bayern München ligger i bollen når kvartfinalene i Champions League trekkes i Nyon neste fredag. Ingen av de syv andre lagene virker særlig lystne på å møte Liverpool etter tirsdagens maktdemonstrasjon mot Real Madrid.

Chelseas Frank Lampard legger i alle fall ikke skjul på at han ønsker å unngå Liverpool i trekningen.

- Jeg tror ikke Liverpool ønsker å spille mot oss heller. For å være helt ærlig er vi litt lei av å møte dem. Men dersom skjebnen fører oss sammen igjen, så må vi bare ta det som det kommer. Men vi vil være glade om vi unngår dem, uttaler den engelske landslagsspilleren til Daily Mail.

- Når man studerer hvem som er igjen i turneringen, er det ikke noe lag som peker seg ut som det du ønsker å møte. Vi vet at uansett hvem vi trekker så må vi prestere opp mot vårt beste for å avansere, legger han til.

Bayern München ønsker heller ikke å møte de røde fra Liverpool.

- Er det noe lag vi ikke ønsker å møte, så er det Liverpool. De virker veldig, veldig sterke for øyeblikket. De har ikke sjanse til å vinne den hjemlige ligaen lenger, og dermed kan de konsentrere seg om Champions League, uttaler Bayern-sjef Höness til tysk presse.